tiistai 26. marraskuuta 2013

Koiralua siellä ja täällä

Viime perjantaina meillä oli ihan yksityisreenit, kun muut olivat kipeänä tai muuten pois. Tokikaan silti kauhean paljon pidempää ei reenattu, koska ei Kárikaan jaksa. Tosin oli kyllä poitsu melkoisessa vireessä. Herran jeekkara kun sai pistellä siellä kentällä että pysy perässä. :D Ihanaa että intoa löytyy. Esteet oli 55cm ja hyvin meni. Ohjaajakin kehui että senkun vaan hyppytekniikka paranee kun vauhti kovenee. Toki olin itsekin, jos saa vähän kehua, niin ihan hyvässä vireessä. En kompuroinut tai pysähdellyt turhia. Olin välillä suorastaan sulava! (välillä). Reenattiin keppejä sieltä toiselta puolen ja eka kerta meni tosi hyvin, mutta sitten taas jäi tuijotteleen käsiä yms... hmph. Saatiin sitten toinen hyvä toisto, niin siihen jätettiin sit kepit siltä kertaa. Lopuksi otin sitten vielä itsekseen pari keinua ja puomia, kun niitä ei ollut radalla. Kári oli ihan super hieno!! Imir oli taas viettänyt hemmottelu hetkiä ystävien luona, saanut jotain kivaa koiranmakkaraakin. Siellä meni omakin ilta ihan mukavasti juoruillessa.

 perjantain hupikuvausta. Imir otti tän ihan jees..
Kárilla meinas vähän jännitys saada voiton :D
Lauantaina meillä olikin sitten ekskursio Tampereelle. Oon jo pitkään halunnut käydä koirakahvilassa siellä ja nyt päätin että mennään. Ajoin auton Ratinaan kun olin katsonut, että sieltä löytyis koirapuisto. Koirapuisto löytyikin ja mentiin sinne ensin päästeleen pahimmat höyryt. Paikalla oli kaksi basenjia sekä ranskis. Vain toinen basenji oli tyttö, joten olin vähän mietteliäs että miten mahtaa mennä. Kárilla ja urosbasenjilla olikin vähän jäykistelyä, mutta se unohtui pian. Tyttöbasenji juoksutti Imiriä oikeen kunnolla, oli kiva nähdä kun sekin innostui leikkimään. Vähän ikävämpääkin oli, kun Imir sitten väsyi ja jäi istumaan niin urosbas oli sitten sen selässä nylkkimässä.. Imir kestää tuota hetken, odottaa että josko joku hakisi sen nylkkijän pois, mä tajusin tilanteen liian myöhään ja olin hieman liian kaukana, enkä ehtinyt mennä häätään basenjia, kun Imir sai tarpeekseen ja pisti jonkinasteisen rähinän päälle... Ihan aiheesta toki sanoi ja varmaan käy lonkillekin kun toinen nylkkii, harmittaa vaan kun en ehtinyt paikalle itse, koska silloin ei tarvitse rähistä ollenkaan. Mitään ei kuitenkaan kummallekaan sattunut ja sen jälkeen olivat kuin ei mitään ja juoksivatkin vielä yhdessä. Harmillisia silti tuollaiset aina.

 Tampereen valloittajat

Imir otti kahvilassa käynnin aika rennosti.

Puistosta lähdettiin sitten Tampereen keskustaan kävelemään jonkinlainen rinksa vielä ennen kuin kahvilaan mentäisiin. Käveltiin siitä sitten torin poikki ja sitten Hämeenpuistoon ja sieltä sitten kahvilaan. Kahvilassa oli meidän mennessä kaksi koiraa, sheltti ja cairni. Otin itselleni toastin, kun oli jo vähän nälkä. Imir katseli hetken ja totesi että tässä vissiin ollaan hetki ja pisti unille. Kári venkuroi melkoisen tovin, kun kaikkea ja kaikkia olisi pitänyt päästä moikkaamaan. Lopulta sekin rauhoittui ja sain syödä suht rauhassa. Syönnin aikana muut lähtivät ja paikalle tuli kultsu ja snautseri. Mun pojat oli kyllä hienosti! Ei mitään narinaa kellekään vaikka cairni murisikin meille ja snautseri piti sellaista "liikaa intoa" ininää. Hienot poissut. Sitten pitikin jo lähteä autolle, kun parkkiaika alkoi kulua umpeen. Oli vähän väsyjä poikia sitten loppupäivän. Harvemmin tollaisessa hulinassa kävellään.
 Joinain aamuina näitä ei vaan huvita. :D


Sunnuntaina ei tehty ihmeitä, käytiin porukoilla ja kävin pitkästä aikaa ratsimassa Repe ponia. Tosin kenttä oli siellä ihan jäässä, joten eipä siinä kummoisia voinut tehdä. Kivaa oli kuitenkin. Maanantaina käytiin aamulla ihan reilu lenkki ja päivällä intouduin sitten lähteen hallille reenaan. Toki tuohon aikaan oli muitakin, joten piti vähän soveltaa. Imir meni ensin ja sitten kun muut reenarit lähti ja ennen kuin seuraavat tuli sai Kári mennä. Ja ehti ne vähän leikkiäkin. Ihan hienoja oli molemmat, ei kyllä tehty mitään ihmeitä. Iltapäivällä käveltiin vielä Sointulaan porukoille, kun koirat jäi sinne kun lähdin parioimaan. Oli vähän pidempi kerta, kun mentiin paisteleen lättyjä. Väsyjä koiria taasen. Tänään on tylsästi vain lenkkeilty, ei mitään kummoista oo jaksanut, huomenna yritetään taas hallille. Hienot säät ollu, niin kivaa lenkkeilläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti