maanantai 6. tammikuuta 2014

Kivaa, hassuu, hauskaa

Viime perjantaina käytiin Kárin kanssa vuoden ekoissa agi reeneissä. Ne oli mun osalta ihan kamalat.. Kárilla olis ollut intoa tehdä ja menikin tosi vauhdikkaasti ja hyvin, mutta siis voi hyvää päivää mua. Melkein hävetti olla siellä. Mun yläkroppa oli kuin tukin runko ja sehän ei sitten taipunut ja kertonut sitten Kárille mihin mennä. Unohdin katsoa missä Kári menee ja lähes kaikki muutkin hirveet virheet tuli tehtyä mitä vaan voi tehdä. Huoh.. No ensi kerralla mäkin oon taas parempi. mutta jos nyt jotain positiivistakin niin Kári meni kepit tosi hyvin ja keinukin meni paljon paremmin kuin ennen taukoa. Pitäis taas ostaa itsenäisen reenin kortti, jotta pääsis taas hyvään vauhtiin hommassa ja pääsis reenaan Imirnkin kanssa juttuja.
 lähtötunnelmissa

 kauimmaisia vieraita.

Lauantaina me saatiin ihana määrä islantilaisia omistajineen tänne Valkeakoskelle, kun lenkkeilimme Korkeakankaan maastoissa. mukana oli huikeat 12 islantilaista ja 8? omistajaa. Käveltiin noin 4km lenkki ja kivastihan siinä taas tuli rupateltua ja vaihdettua kuulumisia. Urokset saivat olla kaikki remmissä, jotta ei tule rähinöitä sitten. Tytöt sai sitten juosta vapaana. Kári oli hilppasen taas loukkaantuneen oloinen, kun joutui remmissä olemaan ja tytöt sai juoksennella siinä vieressä vapaana. Mutta oli kyllä niin ihana lenkki ja ihanaa aina nähdä näitä mukavia rotuun ihastuneita ihmisiä. :)
 tällaisia mattoja mulla on ollut lattialla monena iltana nyt. <3

Sunnuntaiksikin oli ihan kivaa ohjelmaa kun ajeltiin äidin tädin luo ja serkkuni tuli sinne sitten labbiksensa kanssa. Kári ja Sara sitten pääsivät leikkimään, mutta Imir parka joutui oleen remmissä, kun autotie menee siitä aivan liian läheltä ja maasto on avoin, joten ei voi tietää koska se päättäisi lähteä lipettiin. Jos olis lunta kunnolla, niin sit se vois olla vapaanakin siinä, mutta ei näin sulalla kelillä. Saralla loppui vähän aikaa sitten juoksut ja se tuoksahteli vielä vähän hyvälle ja Imirkin välillä vähän yritti selkäytyä. Mutta hyvin sujui noilla kahdella leikit. Siitä suunnattiin porukoille ja koirat jäi sitten sinne kun menin tekeen vähän rahankeruuta partiota varten Bauhausin inventaarioon. Oli muuten yllättävän kivaa hommaa ja nopeesti siinä hurahtikin sitten viisi tuntia. Sai sieltä pizzaakin iltapalaksi joten mikäs siellä oli ollessa.
 painikaveri
 pusukaveri
 leikkikaveri
juoksukaveri!
Tänään aamulla sain yllättäen nukkua seitsemään asti! Olin ihan hämmentynyt kun katoin kelloa, kun imir tuli herättään. Aamupäivällä käveltiin taas porukoille ruokailemaan. Sieltä tein sitten Kárin kanssa taas metsälenkin. Sai se siinä tunnin verran taas porhaltaa vapaana. Saunan jälkeen vielä käveltiin kotiinkin, joten tänäänkin on kyllä lenkkeilty ihan reilusti ja se kyllä näkyy. Kaksi karvamattoa mulla on tossa lattialla nyt ollut. Nyt kun vain saisi jatkettua yhtä liikunnalista ja "terveellistä" elämää, niin saattais vähän laihtuakin kesään mennessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti