perjantai 31. tammikuuta 2014

Laiskan omistajan on nyt aika kyllä ryhdistäytyä!

No niin 26.1 sunnuntaina käytiin Sastamalassa. Siellä pidin hieman rally-tokoa ja otin sitä Imirin kanssa hieman. Rallyily oli aidatulla kentällä, joten Imirkin sai siellä leikkiä ja painella meneen miten halusi. Imirin rallyreeni meni ihan huisin hienosti! Joo mulla oli nakki kädessä, mutta radan aikana palkkasin vain kerran ja draivi pysyi kyllä päällä koko ajan. Oli kyllä upea suoritus. Kárin kanssa en ottanut, kun rata oli avo-rata ja sen kanssa ei oo silleen niitä tehty. Kentältä siirryttiin sitten metsään, jossa Imirille otettiin liinassa etsintä. Piiloon meni meille ihan tuntematon mies ja tuttu lapinkoiran omistaja. Vähän meinasin että Imir ei kyllä sitä meistä hae, kun miehiä ei ylipäätään oo ikinä haettu. Höpönlöpöt, sinne se meni suorilta ja päästi oikein kunnon löytöhaukunkin. Minä oli ihan silmät selällään, että mistäs moinen, kun haukun harjoittelu aikanaan jäi ihan kesken, eikä tuttuja löytöjä ole ilmaissut. Nyt kuitenkin mitä hienoiten! Tutumpi etsittävä olikin vaikeampi, liekö tuulen suunnalla ollut merkitystä asian kanssa. Kárille otettiin näkölähtöjä. Se on vaan sellanen häslä vielä että sillä vähän kesti löytää kun vaan paineli ohitte haistelematta kunnolla. Toisen etsittävän löysi paljon paremmin. Sitten tehtiin molemmille vielä hanskan etsintää. Imir tajus ajatuksen paljon vauhdikkaammin, Kárilla taas vähän jätätti, mutta kun tajus mitä haluttiin niin hienosti nostikin jo hanskaa maasta. Lopuksi vielä leikki rundia lapparin ja sakemannin kanssa.

 vauhtia ei puuttunut tiukat kurvit, häntäkin suoristuu.

 pusuttelua

Koirailun jälkeen otettiin suunnaksi Häijää ja käytiin katsomassa, josko siellä oleva kievari olisi hyvä leiripaikka. Mielestäni on, mutta ei nyt  varmaksi vielä kuulutella. :) Sitten ajettiin vielä porukoille, että pääsin saunaan. Sieltä kun lähdin kotiin, olin kyllä tooosi väsynyt, mutta onneksi oli koiratkin. Maanantaina sitten lenkkeiltiin jonkin verran ja kävin töissäkin. Illaksi menin sitten tutuille käymään. Koko viikon muutenkin ollut töissä (IHANAA), joten koirat on nyt joutuneet pärjään ihan lenkkeily periaatteella. Laiska kun olen ja kun aina ulkona tuntuu että näpit jäätyy heti, jos pitää namien kanssa puljata. Ei siis oo liiemmin reenattu, vaikka pitäisi kyllä.


 jääjuoksija
 komeita ovat. :)


 omat kullat

kyllä näissä maisemissa kelpaa lenkkeillä.

Tänään meillä oli Kárin kanssa agi. Vuoromme oli viimeisenä, mikä sinällään sopi hyvin, kun olin sopinut yhden toisen islantilaisen omistajaa näkeväni. Ainoa vain on, että Kári hieman väsyy tuosta odottelusta. No rata alkoi ihan ok, en tehnyt ihan hirveitä kämmejä. Sitten tuli muutama vaikea kohta mutta nekin päästiin pienellä avusutksella ihan ok. Loppuradassa sitten mulle tuli jotenkin hankala kohta ja kun Kárikin alkoi jo väsyä, niin se ei oikeen sujunut. Otin sitten lelun ja kappas kun tuli toinen vaihde silmään koiralle. Mulle ei kuitenkaan tullut ja kämmin sitä kohtaa edelleen. plääh... No lopulta saatiin ihan ok suoritus ja siihen lopetettiin, jotta Kárille jää hyvä fiilis. Tapaamis kaverimme oli jo saapunut, joten lähdettiin sitten viereiseen "puskaan" vähän leikittään koiria. Ja kyllä niillä vaan näyttikin olevan hurjan hauskaa!! Kiitos vielä seurasta. Sitten haettiin vielä Imir ja tultiin kotiin. Melkoinen väsymys taas ilmassa, sekä minulla että koirilla. Ja jotta saan otettua koulutuslaiskuuttani niskasta kiinni, ilmosin molemmat koirat rally-toko kisoihin toukokuussa... Toki vielä ei ole tullut varmuutta, että päästäänkö mukaan, mutta toivon että tilaa vielä on. :D Sitten on pakko reenata! (Ja juu aloon ne menee molemmat, haluan Imirille hakea ihan virallisenkin RTK1 merkinnän)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti