lauantai 27. huhtikuuta 2013

Odottavan aika on pitkä

Tää sopii nyt niin menneeseen kuin lähi tulevaan. Ensin odotin kovin tätä viikonloppua ja Lahden näyttelyä. No ei menty, kun Kárilla venähti/revähti parista varpaasta nivelsiteet. Nyt sitten odotetaan josko se paranee ja sitten odotetaan että se paranee loppuun asti, jotta voidaan jaksaa agiliitoa, joka nyt jää sitten monen viikon tauolle. Mieluummin liian pitkälle, kuin että menevät heti uudelleen. Ensi viikolla mennään sitten vain Imirin kanssa Tampereelle näytille. Toivottavasti Kári paranee nopeesti, jotta päästään myöhemmin Lahteen ja paimentaan ja erkkariin nyt ainakin! Ja sitten odotellaan virallisia kuvia 29.5. Kaikkea odotettavaa siis on. Ja niin laivamatkakin olis tässä pian tiedossa. :D

Mun piti laittaa tänne hieno kuva kollaasi, kun Kári odottaa Imiriä lenkiltä (viime viikolla ennen ontumaa), mutta jostain syystä Bloggeri ei suostu lisään tänne mun kuvia. :( Näin ollen ei siis laiteta niitä. Yritin jo aiemmin, mutta ei onnannut. No ei sille sitten voi mitään, ehkä saan ne vielä joskus tänne kuitenkin.

Muuten ei tänne niin ihmeitä. Oon taas vähän pidemmän pätkän tässä töissä, kun tuuraan isyyslomaa. Korjasin tänään nipun kokeita, mielenkiintoistahan sekin on, kun ei oo paljon päässyt tekeen. Samoja luokkia kuin aiemminkin, joten sinällään kiva kun on tuttuja. Tykkään kyllä kovin tästä työstä, mutta olishan se kiva ettei se olis näin pätkittäistä. Ja kesänhän sitten hengaan työttömänä. Toisaalta on ihanaa olla vaan, mutta olishan se kiva siitä jotain rahaakin saada. No ehkä sitä yhden kesän elää työttömyystuilla.

1 kommentti:

  1. Ääääh ja voi kökkö, miten tylsästi teille kävi :( Pikaista paranemista Kárille <3
    Onko Kári menossa lonkka-yms. kuvauksiin ens kuun lopussa?

    VastaaPoista