tiistai 25. kesäkuuta 2013

KesäMe

Maanantaina mentiin poikien kanssa aamusta hallille. Ajattelin, että koska ei voida reenaa kauan, niin annan niille vähän ruokaa ennen menoa. Ei hyvä idea... No kuitenkin mentiin hallille ja aloitin Imirin kanssa rallyilylla. Meni ihan kivasti, en tajua, miksi meillä ei kisoissa ikinä mee tolleen. :D Sitten Kárin kanssa keppejä ja menihän ne jo ihan ok, ainoa vaan että mun tartteis liikkua nopeemmin, kun muuten se ehtii jo edelle ja sit lopettaa kun tajuu että on edellä. Sitten tehtiin vähän ratana ja rengasta. rengas on meillä ollu lähinnä alimmalla korkeudella ja nyt vähän nostin sitä. Nostin liikaa ensin ja Kári ei suostunut meneen kun oli vissiin vähän turhan jännä. Laskin sitä vähän ja sitten rupesi taas sujumaan. Ei pitäis yrittää liian suurina annoksina mitään. Pojat sai tietenkin myös vähän leikkiä, kun halli oli kivasti ihan tyhjä. Lopuksi käytin koirat ulkona ja lähettiin kotiin. Kári inisi vähän autossa heti alkuun, mutta kun just oli käyty tarpeilla niin en sit välittänyt siitä.. Kotona sit tajusin että olis pitänyt välittää, Kárilla oli menny vatsa sekaisin kun oli hyppinyt täydellä mahalla ja kivat hienot oksut oli sitten saanut aikaan häkkiin ja takapenkille. Onneksi mulla on siellä suoja. :D Imir parka kun on tollanen hieno helma oli ihan painautuneena toiseen nurkkaan eikä meinannu tulla ulos, kun tartti tulla siitä oksun yli. Pölö hauva.
KesäME

Siinä sitten siivoilin autoa ja suojia ja kävin suihkussa ja sitten Lotilan kautta kohti kaverin kämppää. Kári meni uimaan ja Imirinkin pakotin uimaan, jotta mahdolliset oksujämät jäis järveen. Ystävän kanssa sitten vietettiin aamu painaen lisää islantilaisia kankaaseen. Värillisiä tällä erää. Niistä tulee yhdestä mulle kassi ja äidille toisesta ja katotaan mitä niistä kaikista muista tuleekaan. Vihreästä koirasta tuli musta tosi nätti, mutta vihreä ei vaan oo mun väri.. Siis silleen nätti, että se oli jotenkin tosi tasainen ja tarkka.. Mutta mulle tulee violetti. :D
Postia Islannista, islantilaisi islisuroita. :)

Iltapäivällä kävin noiden kanssa purtsilla lenkillä ja siellä oli aikans kuuma. Katselin koko matkan ojia, josko jostain olis antanut juoda, mutta kaikki oli hirveetä kuraläpeä. Sitten tuli vihdoin sellainen missä oli vettä. Mutta ei se ollut sen parempi, ihan hirveitä kurakoiria tuli sieltä ojasta sitten.. Ystävillä on onneksi puutarhasuihku ja näin ollen koirat sai sitten ulkosuihkun. Sitten vähän kuivattiin ulkona ja vasta sitten mentiin sisään.
Kári meni kuivatteleen mun sänkyyn... :D

tänään on sitten oltu lepopäivä meiningillä. Tai no tehtiin me aamulla ihan iso lenkki, mutta sit onkin ollu kuumaa ja sateista, joten ei oo ihan hirveesti tehty mitään. Huomenna sitten yritän mennä hallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti