keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Terveystuloksia

Käytiin tosiaan Kárin kanssa virallisissa lonkka ja kyynärkuvissa toukokuun lopulla. Vihdoin kesäkuun lopulla tuli sitten Kennelliitosta lasku ja tänään sitten virallinen tulos on saatu julkaistua. Kuvathan lähtivät B/B, mutta takaisin ne tulivat A/A!! Vitsi miten hienoa! Kyynärät ovat 0/0, joten luustollisesti tuo on nyt terve. Silmä ja sydän tarkkiin mennään sitten nyt heinäkuun lopulla. Niin ja polvetkin on tosiaan 0/0 eli ei luksoidu. Katotaan jos jossain vaiheessa kuvais vielä selän... Mutta ei sillä kiirettä ei ainakaan ennen kun kisaaminen tulee joskus ajankohtaiseksi maxeissa. Mutta oon kyllä niin huojentunut tästä tuloksesta ja iloinen. Kári on nyt sit jo melkein varmasti ihan kelvollinen jalostuskoira. :)
 Mun hieno poika erkkarissa, kuvat Henni Särkiniemi

Maanantaina tosiaan jätin Imirin mun vanhemmille, kun tiistaina oli suuntana Sastamala. Kun tulin Kárin kanssa kotiin oli täällä odottamassa kirje Kelalta.. Mun piti sit suunnitella nopeesti myös käynti Turussa, jotta sain Kelalle heidän haluamansa lisätiedot. Soitin äidille ja sovittiin että haen Imirin vasta ke ja mennään Kárin kaa sit Sastamalasta Turkuun. Sastamalassa olin tuomaroimassa rallyn möllikisoja. Oli kyllä todella kivaa! Tosin kyllä huomasi, että ei oo ennen tuomarin tehtävissä ollut, koska vähän piti pähkiä, mitä joistain virheistä antaisi. Osa suorituksista oli ihan tosi hyviä, osalle tuli harmittavia kylttien väärin lukua tai radan unohdusta. Mutta kyllä niin hienojakin suorituksia oli, että kyllä osan kannattaisi jo mennä ihan kisoihinkin. Ja osa kun vaan oppisi vähän puhumaan enemmän koirilleen niin johan tulis hyvä! Mutta harjoittelulla niistä kaikista tulee kyllä vielä hyviä. Ja näin sitten myös tämän tutun islantilaisenkin! Hän oli kyllä valloittava herra ja hänestä tulee ihan pian Kárin puolisiskon Esjan sulhanen.
ROP-JUN kehässä vielä tuomarin kera

Kisojen jälkeen tosiaan ajoin Turkuun ja veljen luo yöksi. Aamulla mentiin sitten kuudelta aamulenkille. Käveltiin tähtitorninmäelle ja sitten samppikseen ja sieltä sitten teatterisillan yli ja keskustan kautta takas. Siihen meni sellainen tunti ja päästiin sitten vielä herätteleen veljeä. Ystäväni tuli sitten oleen Kárin kanssa kun mä lähin hespalta hakeen tarvittavia tietoja lappuihin. Kävivät Kupittaan puistossa lenkillä ja kuulemma Kári oli ollut tosi nätisti, mitä nyt oli jonkun kaupungin työntekijän melkeen säikäyttänyt, kun se oli jotain kyykkinyt ja kai kitkenyt kuulokkeet päässä ja Kári pääsi silleen salaa sitä nuolaisemaan. Oli kyllä ollut kuulemma ihan ok asian suhteen. :) Puolenpäivän maissa lähettiin takaisin Valkeakoskelle ja voi miten taas oli niin iloista menoa, kun pojat niin pitkästä aikaa näkivät toisensa. :D Käytettiin sit pojat lenkillä ja Kári uimassa. Sitten kotiin rauhoittumaan. Hyvä päivä, kaikin puolin.
 Turkulenkillä, terveen pojun kera. :)
Huomenna sitten taas suunnaksi agilityreenit.

1 kommentti:

  1. MAHTAVAA, että Kári sai hyvät tulokset!!! :) Nyt sulla sitten on agikoira, josta oot pitkään haaveillut, jess :)

    VastaaPoista