sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pohjoismaiden voittaja 2013 ja kaikenlaista muuta pientä.

Viime kerrasta on taas hurahtanut aikaa vaikka kuinka! Koska en enää ihan muista kunnolla kaikkea niin aloitetaan itsenäisyyspäivästä. Käytiin silloin Kárin kanssa agilitykisoissa! putki ja hyppy -luokassa mutta anyway, kisat ku kisat. Mentiin rata kahteen kertaan, ihan harjoituksen vuoksi. Me mentiin rata maksina ja esteet oli juurikin 55 mitä on reeneissäkin menty. Eka kierros oli tosi nopea, mutta kämmäsin ohjauksessa yhdelle putkelle ja ohihan tuo meni.. Eli hylsy siitä. Tokalla kiekalla kaikki meni hyvin, mutta ei ollut vauhti ihan sama kuin ekalla. Hienosti puhdas suoritus kuitenkin. Tällä tokan kierroksen radalla oltiin sitten neljänsiä 15:sta koirasta. Eli ei huono ei. Suurin osa muistakin veri kaksi rataa, joten ei ees voi siihen vedota. Olin kyllä valtavan ylpee Kárista. Oli myös ihan huippua nähdä kun yksi tyttö veti tuon radan irlanninsusikoiralla. :D Vähän erilaista putkiin menoa heillä kuin muilla.
 sisko ja sen veli
 ihan parasta posetusta. Abba, Kári ja Kúra
 Pikkuinen Musti olisi mielellään ottanut Imiristä kaverin
yleistä hyörinää
7.12 käytiinkin sitten islisten lenkillä Hervannassa. Oli ihan mielettömän kivaa, että myös Kúra oli mukana. Samaten mukana oli pieni Musti, vasta noin 4kk vanha pentunen. Muuten oltiin samalla porukalla kuin yleensäkin. Seitsemän koiraa siis mukana. Lenkki meni siinä lörpötellessä ja Kári sai leikkiä tyttöjen kanssa ja Imir sitten poukkoulla remmissä. Islisihmisten kanssa on aina ihana viettää aikaa. Yritettiin ottaa koirista yhteiskuvaakin, mutta ei siitä mitään tullut, aina joku hävis paikalta kun toisen sai istumaan. Hienoja sohelluskuvia tuli kyllä monta. :D Lenkin jälkeen käytiin vielä Kúran ja Abban ja Nörin omistajien kanssa vähän turisemassa Toijalan ABC:llä. Kyllä oli vaan niin mukavaa!
 leveeee hymy!
 Tässä kuvassa on kaikki 7 haukkujaa
 tässäkin melkein. :D

Tää viikko on mennyt vahvasti työpainotteisesti, joten pääasiassa on vain ja ainoastaan lenkkeilty. Tosin kyllä ihan pitkiäkin lenkkejä on vedetty. Tiistaina oli viimeiset tämän vuoden ohjatut agireenit. Ne meni, no sanotaan nyt että ne meni. En kaatunut ja Kári oli ihan hyvä, minä  olin ihan pihalla, koko ajan. Ei hyvä. :D Lähinnä muuten koko viikon vain odotin että tulisi jo lauantai!
 lenkkiräpsyjä
 oli niin kauniisti lunta

 kohta kuolee päästäinen...
no helkutti, katos lumeen..
Ja kun se lauantai sitten tuli, oli lähtö ihan silleen ajoissa puoli seitsemän maissa Kárin kanssa kohti Ryttylää. Siellä Kári sai hetken juosta hierojan pihalla, kun odoteltiin muitakin kyytiläisiä saapuviksi. Meitä olikin sitten ihan auto täynnä ihmsiä ja Kári sai nauttia Sólin seurasta takabaksissa. Helsinkiin ei tuosta kauaa ajanut eikä me mitenkään ihan hirveesti jouduttu ees jonottaan parkkiin. Paikalla olikin jo tuttuja ja siinä hetki alussa pyörittiin ja sitten odottaan kehää. Siinä pääsi tutustumaan myös islantilaisihmisiin Tanskasta ja Ruotsista, mikä oli todella mukavaa. Kehä alkoi ihan ajallaan ja Kári oli heti ekana kehässä Jomin kanssa. Ei ollut junnu-uroita matkassa. Kári ja Jomi sai molemmat ERI, joten sitten vaan kilpailuluokkaan. Jomi vei tällä erää potin kotiin nuorissa, mutta Kárikin sai SA, joten hienosti meni. Avoimia uroita ei ollut ja valioita oli kaksi. Nekin sai ERI:t. Veteraaneja olikin 4 ja ERI sinnekin. Paras uros kehässä päästiin kuitenkin Kárin kanssa neljän parhaan joukkoon, sinne neljännelle sijalle. :D Että hyvä reissu ja vara-sertihän sieltä tuli muistoksi mukaankin. Nartuissa oli todella hieno Tanskalainen narttu mukana, joka jo perjantaina oli ollut ROP, lauantaina uusi se ihan ansaitusti paikkansa ROP-koirana. Tamperelainen valiokoira oli sekä la että su VSP, onnea heille! Tosi paljon oli islisihmisiä tullut myös kehiä katsomaan, joten nähtiin paljon tuttuja, ihan kaikkien kanssa ei edes ehtinyt kunnolla jutella. Ensi kerralla sitten.
yritin ottaa "passikuvia"
 Toisilla vaan tapahtuu siellä silmien takan enmmän kuin toisilla.. :D

Tuolla olisi olllut vaikka mitä kivaa ostettavaa, mutta vähän piti rajoitella itseään. Ihan ei hurjasti ole ylimääräistä rahaa, eikä autossakaan ollut järjettömästi tilaa. Jotain ostin kuitenkin, kuten Kárille uuden heijastinliivin ja molemmille koirille siansaparoita ja häränhäntiä, niitä sai toooosi edullisesti puolen kilon pusseissa! Olin tosi tyytyväinen. Jotain esitellypussejakin sain keräiltyä kotiin viemisiksi. Kotimatka meni leppoisassa tunnelmassa jutellen ja Ryttylässä sai sitten koirat vielä vähän juosta, ennen kuin oli aika lähteä kotiin. Kári ei olis millään halunnut tulla autoon enää, olis mieluummin jäänyt tuonne tyttöjen kanssa. :D Sitten käytiin vain hakemassa Imir äidiltä ja ei kun kotiin lepäämään ja katselemaan ryhmäkehiä vielä netistä, sen mitä ehti nähdä. BIS-kehääkin katselin ja kyllä teki niin pahaa katsoa muutamaa koiraa siellä, en vaan ymmärrä en. Jos koira on oikeesti valtava läski, niin ei kai se voi olla hyvä? Tai "juoksee" vaappuen, kun ei kunnolla tassut toimi... Mutta ehkä mä en vaan ymmärrä. Enkä kyllä haluukaan ymmärtää, ikinä. Hieno päivä kuitenkin kaiken kaikkiaan! Kárin arvostelu sen omalla sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti