maanantai 12. elokuuta 2013

Raunioita ja hierontaa

Voi apuva! miten tässä on taas mennyt näin kauan? No mutta torstaista ihan pikaseen, että silloinkin kävin maastoilemassa Raakelilla ja hyvin meni vaikka vähän ravattiinkin. Iltapäivällä pikkuserkku kävi kylässä niin pääsi Kárikin leikkiin kunnolla. Mutta se torstaista. Perjantaina meillä oli pitkästä aikaa ohjatut agit. Kári oli ihan jees, irtoamista pitäis nyt ihan oikeesti reenata. Ohjaaja oli ihan pihalla. Ehkä ensi viikolla oon taas paremmin mukana. Kári kun lukee mua niin tarkkaan, että jos mä vähän kämään niin johan sitten Kárikin kämmää. Eli minulle reeniä ja paljon. Kun en kerran hallitse juttuja niin miten koirakaan voisi mennä oikein. :P

 Järjestäjän koiralla oli pikkasen enemmän kokemusta
 Sastamalan komistus

Erkkarin voiton vienyt tytsy menossa kohti piiloa

No joo lauantaina olikin sitten ihan superpäivä tiedossa! Aamusta matka suuntautui Saloon ja kohti islantilaismiitti päivää. Salossa asuva islantilaisihminen oli kutsunut meidät rauniolle harjoittelemaan. Mukana olikin paljon koiria, 14 kaiken kaikkiaan. Omistajia hieman vähemmän, kun muutamallakin oli enemmän kuin yksi koiruus. Reenikamukin oli siellä kaikkien kolmen poitsunsa kanssa. Oli saanut ädin kyyditsijäksi. Miten kivaa! Tapaaminen oli Piihovin ABC:llä ja siitä mentiin sit yhdessä pieni matka raunioille. Siellä kaikki teki ensin koira vuorollaan hakureeniä raunioilla, suurimmalle osalle niin, että piiloon menijä näytti koiralle namia ja huuteli sitä vähän ja kun pääsi piiloon päästettiin koira irti. Kaikki koirat meni kyllä hyvin piiloille. Imiriä en tosin päästänt todellakaan irti, sitä varten mulla oli liina mukana. Kári innostui tästä ihan hirveesti! Se oikein kahdella jalalla seisoi ja haukkui että päästä nyt jo! Ehkä täytyy reenata tätä vähän lisää?
 Imir joutu oikeesti käyttään nenää
 Kárilla oli vauhtia!
 Reenikamun keskimmäinen putkessa
 Nää oli ne tikkaat ja näin päin ne olis kuulunut mennä.. Kári siis meni toisin päin.
Mullakin oli hetken triple! :)

Kun kaikki koirat oli käyneet kaksi kertaa reenimässä, kolme maalimiestä molemmilla kerroilla, vaihdettiin paikkaa alhaalla olevalle kentälle. Siellä oli joitan esteitä, joita tehtiin. Tai no Imir ei tehnyt, en katsonut niitä järkeviksi tuon lonkille. Kári teki vähän liiankin intona. :D Siellä oli sellaiset "tikkaat" joihin kuului mennä sellaista lankkua ylös, mut mitä vielä toi toope hyppäs sinne väärästä päästä ja juoksi ihan onnessaan ne tikkaat.. Siis toi joka vielä keväällä pelkäsi puomia ihan hulluna... Joopa.. Lopuksi koirat sai vähän leikkiä keskenään irti siinä kentällä. Tai no oli siinä pientä ärinä episoodia ennen, mutta lopulta kuitenkin meillä oli kentällä 10 koiraa, joista vain Imir oli kiinni. Se on niin tottunut olemaan että en hetkeekään epällyt ettei voitais siinä irtiolevien kanssa olla. Ja hyvinhän se meni. Nyt ei ollut Kárillakaan mitään rutinoita Jomille, ehkä oli tarpeeksi kaveria muutenkin. Olihan se ihana seurata tällaista isoa laumaa siellä kentällä. Kotiin tulikin sitten tosi väsyneet koirat ja varmaan vielä väsyneempi emäntä, koirathan oli saaneet nukkua jo autossa. :D
 Järjestäjän tytsy Emma ja Imir
 Ei lähtenyt Imir leikkiin vaikka Emma kovin kokeili.. :)
 pentupoliisi
 puuhkahäntiä vaan vilisi silmissä

Rimi
Sunnuntaina aamulla menin tallille ja sain juuri Sveitsistä kotiutuneen ystäväni mukaan <3. Tallilla meni ihan hyvin, kunnes oltiin lähdössä pois. Eräs hepanomistaja huuteli ovelta kun olin vaatteita vaihtamassa, että Riiiikaa!! Joo? Yksi hevonen oli tullut laitumestaan ulos ja mennyt toisen laitumeen ja nyt tappelivat sitten siellä. Ei kun housut jalkaan ja vauhdilla hakeen heppoja. Ystäväni vei Raakelin ensin alta pois ja me sit pyydystettiin nuo tappelevat tapaukset. Melkosita ylimääräistä showta. Onneksi eivät tulleet Raakelin laitumeen!

 vilinää metsänsiimeksessä
 Kári oli taas kerran oikein nätisti pennun kanssa
 Jonossa putkeen!

Iltapäivällä olinkin sopinut meneväni Tervakoskelle, Imirillä oli hieronta! Sinne pääsin ajoissa, vaikka tallilla olikin vähän venynyt. Ensin vähän lenkkeiltiin ja sitten pojat sai leikkiä kahden tytsin kanssa, no toinen niistä on vielä ihan pentu. Kolmas tyttönen juuri lopetteli juoksuja, joten se ei voinut olla valitettavasti mukana. Hierojalla on nykyään sellainen hieno iiiiso piha, joka on aidattu, joten Imirkin sai oikein kunnolla painaa meneen. Ja haukkua.. ja haukkua lisää. :D Kun olivat energiansa purkaneet hierottiin Imir, se antaa jo niin upeesti hieroa ettei mitään määrää. Sen jälkeen vielä vähän kälätettiin ja sitten kohti kotia, taas oli väsynyttä koiraa ja emäntää.
 Raakel sunnuntain, ihan hieno oli. :)
Ei sitä nyt aina voi kovin älykkäältä näyttää kun nauttii. :D

Maanantaina menin aamusta lenkille ja sitten porukoille. Siellä koirat taas pääsi pihaan natustaan luita ja puolenpäivän aikaan mä sit lähdin hakeen tuota suomettunutta ystävää ja suunnattiin kohti Tamperetta. Käytiin syömässä ja vähän pyöritiin ja sit toinenkin kaveri tuli sinne, kun oli töistä päässyt. Siinä vähän shopattiin tai lähinnä kierreltiin aika vähän mitään ostettavaa löytyi. kotimatkalla käytiin vielä Ideaparkissa, mutta sieltäkin saldo jäi lähinnä Arnoldsin donitsiin. Vietiin ensin tuo myöhemmin tullut kotiin ja nähtiin samalla hänen ja hänen siskonsa koiria, ihaniahan ne, mutta valitettaavasti maa oli vähän kuraista joten kyllä meni farkut pyykkiin. :D No sillä ei ole väliä, koiraihminen kun oon. Vaatteet saa aina pestyä, ja koirien paijaaminen on aina sen arvoista. Sitten kotiin hakeen koirat mukaan ja viemään toinenkin ystävä pois ja taas tuli kotiin ainakin tosi väsynyt emäntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti