tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kári 1v.

Mun "pikkuinen" ei oo enää niin pieni, sillä oli tänään ensimmäinen syntymäpäivä! Mä en todellakaan tajua, että siitä on jo vuosi, kun se syntyi. Miten aika meneekin näin nopeaan? No tässä virallinen synttäripotretti sitten:Ja sitten muihin juttuihin. Eli maanantaina oltiin aamusta reenaamassa. Imir oli ihan super hyvä! Rata oli tällainen: lähtö --> 360 oikeaan --> sivulle istu, eteen istu, vasemmalta sivulle istu --> pujoittelu edestakaisin --> istu, täyskäännös vasempaan --> pyörähdys --> istu, seiso, kierrä koira -->270 oikeaan --> 90 vasempaan --> istu, maahan, istu --> 270 vasempaan --> koira eteen, oikealta sivulle matka jatkuu ilman istumista --> istu, käännös oikeaan istu --> askel oikealle --> täyskäännös oikealle --> liikkeestä maahan --> maali.

Eka kierros mentiin namilla ja sitten toka ilman ja Imir suoritti hyvin! Oltais saatu yli 70 pistettä helposti. Ja sitten mietin tässä että yhden virheen oon tässä reenatessa tehty. En oo reeniny houkutusta, lainkaan.. Joten siitä tulee varmaan meneen pisteitä. Jos sellainen jossain kisoissa sitten on. Tosin eipä me tässä nyt olla menossa kuin rotumestiksiin, jotka on epäviralliset ja sit varmaan vasta syksyllä. Että onhan mulla aikaa reenata. :)
 Kári ja kivi

 Ai mikä kamera?

varjo taidetta

Kárin kanssa tehtiin vauhtiratoja ja ne sujui tosi hyvin. Putkeen irtoaa kivasti ja pääsen  tekeen no jotain jättöjä. :) Oon termisesti vähän vielä hukassa. Hypytkin sujui ilolla, kun mentiin vähän vauhdilla. Pussia otin pitkästä aikaa, mutta eipä siinä ollut mitään ongelmia, ilolla menee sinnekin. Ja sitten treenittiin keppejä. Sujuu ihan jees ja on tolla joku tolkku mitä siellä tehdään, mutta vielä ei oikein pinna riitä joka keppiin. Mutta hiljaa hyvä tulee, eli kyllä nääkin tästä menee! Rotumestiksiin Kárin päätin ilmoa mölliluokkaan kun ei tartte vielä maxeja hypätä.
 Puukoira

Suostu se Imirkin välillä näyttään siedettävältä

Päivä oli rauhallinen, vietin sitä kaverin luona oleillen ja vein poikia pienille lenkeille. Illalla mentiin sitten kaverin äidin kanssa lenkille ja oltiin melkein 1½ tuntia. Että oikein väsyneitä koiria oli ja mun ei tarttenu katsella jääkiekkoa, joten plusplus tilanne.
 valon ja varjon koira. <3

kiviposettaja

Tänään (tiistai 16.4) oli sitten Kárin synttärit ja aloitimme päivän oikein mukavalla lenkillä metsässä, jotta toinen sai olla irti. Ja toisaalta siellä vielä koirat pysyy puhtaina, ei tuu niin paljon kuraa. Päivällä oltiin noin ½ tuntia ulkona ja sitten lähdin kääntyyn töissä. Iltapäivällä mentiin sitten vielä kuvauslenkille tohon lähimetsään ja oltiin siellä melkein 1½ tuntia, kun kuvaamiseen meni aina välillä aikaa. Kuvista ei silti tullu ihan niin hyviä kuin taustat ja asettelut olis antaneet. Jotenkin ei tullu kunnolla tarkkoja. Tiedä sitten tärisikö mun käsi vai oliko valo vai mikä. On ne nyt ihan kohtalaisia kuitenkin. Ja niin siellä oli jo sinivuokot kukassa. :D

1 kommentti:

  1. Myöhästyneet onnittelut komealle jättikselle! <3

    Höpö höpö. Ei kevät mitään myöhässä ole kun jo sinivuokotkin puskee maasta :D

    VastaaPoista