perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kurakelit

Joopa kurakelit on nyt tulleet... Mutta onneksi sentään aurinko vielä paistaa. :D Keskiviikkona käytiin reenailemassa taas ja Imir oli ihan super hyvä! Noin kun menis kisoissakin niin olis kyllä helposti hyväksytty tulos. Ja radalle olin laittanut jotain meille vaikeitakin juttuja, kuten sen pyörähdyksen ja sitten sen koira istuu askel oikeaan ja koira siihen viereen. Ei varmaan oo ikinä tehnyt tota niin hyvin. :D Sitten Kárin kanssa vähän hyppyjä ja niille lähetystä.. No se ei menny ihan putkeen.. Tai siis putkeen lähti tosi hyvin, samaten renkaalle ja muurille, mutta sille normi hypylle.. Nooh ei niin hienosti. Sit harjoiteltiin keppejä ja ne menee kyllä kivasti! JA toki tietenkin sitä A:ta, joka myös menee ihan unelmasti. Sitten loppuriekunnat ja kotia kohti. Tosin tehtiin välipyssäys siihen viereiselle kaupalle kinuamaan palkintoja rallytokon rotumestiksiin. Ja huh helpotus lupasivat jotain pientä. Saan hakea sitten kuukautta ennen kisoja matkaani nuo palkinnot.
Kárin tähystyspaikka

Käväisin keskiviikkona töissä ja sitten matka suuntautui porukoille, koska menin partioon. Olin siellä myös yötä, kun äidillä oli torstaina vapaa niin sain jättää koirat sinne kun menin töihin. Isä täytti myös torstaina 60, joten senkin vuoksi sinne sitten töiden jälkeen. Tätini tuli miehineen ja isoäidin ja mun veljen kanssa Turusta ja myös isän kummipoika tuli tyttöystävineen. Mukavaa oli ja taas tuli mussutettua kakkua.
Se haalari.

Perjantaina käytiin aamusta pitkä lenkki jäällä. Tosin varmaan viimeisiä kun ei oo enää sellaisia yöpakkasiakaan kun on ollut niin ei edes tohon pikkujärvelle uskalla kyllä pian enää mennä. Ihan kiva lenkki oli ja ei kun töihin. Töiden jälkeen lyhyehkö metsälenkki ja sitten vähän kämpän siivousta ja sitten suunnaksi halli ja agireenit. Imir jäi tohon matkalle taas hoitoon. Nää reenit meni upeasti! Siis Kári oli ihan paras, mulla vaan kävi taas vähän hitaalla. Sit saatiin kepeille neuvoja, miten pääsen niissä eteenpäin ja miten Kári oppisi niille itsenäisemmin hakemaan. Hyvähyvä. Sitten kun katselin vielä vähän muita niin tein Kárin kanssa seuruuta, myös peruuttaen ja yllättäen se onnistui suht hyvin! Olin ihan hämmentynyt. Hieno nuori!

Nyt on myös ahkerasti päivisin käytetty tota kurapukua kun on tosiaan kuraa. Imirissäkin tulee ihan riittämiin sitä sisään, joten Kárin ei todellakaan tartte tuoda yhtään lisää. Vähän on harkinnassa josko Imirillekin oma... :D
Herra rento.

1 kommentti:

  1. Samanlaiset kurapuvut löytyy täältäkin :) Ihan vaan mielenkiinnosta kysyisin, että mitä kokoa Kárin puku on? Meneekö sillekin 452, kuten mun pojille?

    VastaaPoista