tiistai 2. huhtikuuta 2013

Uutta päivitystä ja Ruoveden reissu.

Eli siis päivittelin näitä sivuja vähän (kun sain apuja). Eli tein molemmille koirille omat sivut, jolla on nyt sitten näyttelytulokset tarkemmin. Tai siis tuomarien arvostelu. Tähän pääsivulle laitan vain nuo tulokset. Tästä lähin siis. Sinne omille sivuille tulee sit myös nuo muut tulokset, kunhan ehdin laittaa. Eli tyyliin Imirin rallytulokset ja myöhemmin toivottavasti agituloksia Kárille. :) Mutta joo sitten tähän perus elämään. Sunnuntaina kävin koirien kanssa aamusta lenkillä ja sitten vähän myöhemmin siirryin kaverin luo ja käytiin uudestaan lenkillä ja ottamassa musta kuvia, jotta saan kiitoskortit tehtyä. Kivoja kuvia kyllä tuli, ihan yllätyin että näytin niinkin nätiltä. :D
välillä otettiin rennostikin.

Maanantaina sitten tipautin Imirin porukoille ja lähdin kohti Ruovettä. Oli yllättävän kiva tie ajella se mitä menin. Vaikka ei mikään hurjan iso tie ollutkaan. Oltiin paikalla hyvissä ajoin ja ilma oli hieno. Siinä sitten käveltiin kehän laidalle ja jätin tuolin siihen ja Kárin kaa käveleen. Kehä oli lähes ajallaan ja tuomarina oli jari Fors. Hää oli oikein mukava mies, tykkäsin kovin hänen tyylistään, oli helläkätinen ja ystävällinen ja iloinen koko ajan. Siinä arvostellessa selitti kehäsihteerille ja ties kelle, että näillä kuuluu olla sitten näitä kannuksia ja sitten siinä olikin joku neljä ihmistä katselemassa Kárin jalkoja. :D Kári oli oikein kauniisti ja malttoi seistäkin hienosti. Liikkuminen oli vähän välillä pomppimista ja meinasi vähän ottaa hihnaa suuhun, mutta kyllä se ihan nätisti ravasi. Saimme sitten komean rimpsun: JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP. Lopussa tuomari kyllä sanoi, että jos mukana olisi muita voi olla ettei rimpsu olisi ihan samanlainen. :D jäätiin kuitenkin ryhmään, kun keli oli hieno ja ulkona oli mukava olla.
posetusreeniä

Näyttelypaikka oli ihan kiva, ei vielä kuraakaan juurikaan. Karvattomat ja ohutkarvaiset oli sisällä ainoassa kehässä ja muilla oli ihan hyvän kokoiset kehät ulkona. Meidän kehä ei ollut kovin liukas, mutta naapurikehä kuraantui kyllä melkoisesti auringossa. Metsään pääsi koiraa ulkoiluttaan ihan rauhassa ja siellä oli ihanan hiljaista. Tykkäsin kovin. Ja tietty sieltä sai lättyjä mikä oli kivaa. Kári ihastui kovin grillimakkaraan. Ostin Kárille naudannilkan jota olis voinut syödä, mutta ei ehtinyt. Sitten tutustutiin mönkijään ja sitten pikkuhiljaa olikin ryhmän aika. Ryhmässä tuomari katsoi ja sitten ei enää katsonut. :D mutta tulipahan käytyä. Valkkasi jatkoon am.akitaa, huskya, pommia yms tylsiä rotuja... (hyi mua). Näin ollen lähettiin ajeleen kotiin. Kári sammui sillä sekunnilla kun pääsi autoon ja häkkiin, raasu oli ihan poikki. Kovin oli rauhallinen ilta siis.
palkintojen kanssa. :)

Tänään aamulla käytiin lenkillä ja harjoiteltiin vetämättömyyttä Kárin kanssa. Meni se jossain välissä jakeluunkin ja sitten Imir alkoi haukkua. Siihen mulla paloi käämi ja jätin sen puuhun kiinni ja menin Kária reenaan siltä piiloon. Siellä se haukkui ja minä reenasin. Kun tajusi olla hiljaa mentiin hakeen se mukaan. Sen jälkeen käyttäytyi oikein hyvin loppumatkan. Töiden jälkeen menin sitten ystävän kanssa lenkille järvelle. Kárin päästin juokseen kunnes se innostui linnuista niin että piti oikein suuttua.. Ei meinannu korvia löytyä. hrmph.. Imirillä oli kyllä ihme päivä, tällä lenkillä ensin veti mun ystävää ja sitten haukkui ja haukkui ja sitten aloitti jäkittään.. huoh.. No muuta ei tänään tehtykään, vielä pitäis mennä käymään ulkona lyhyesti.

1 kommentti:

  1. No niin. Eka serti on plakkarissa, onnea , onnea! :) Toinen sitten seuraavasta kehästä... ;)

    VastaaPoista